Reclamebureau Adams | Advies op het gebied van reclame en promotie van uw onderneming.
Reclamebureau Adams, het full service reclamebureau die uw reclamewerk van advies tot realisatie uitvoert, zodat u alleen nog met uw het ondernemen bezig hoeft te zijn.
reclamebureau, adams, reclameburo, reklame, flyer, poster, bedrukken, ontwerpen, kosten, goedkoop, nederland, tilburg, amsterdam, rotterdam, belgie, antwerpen, brussel, den, haag, utrecht, website, webshop, ontwikkelen, ontwikkelaar, drukkerij, advies, professioneel, communicatie, marketing, offerte, designer, visitekaartje, briefpapier, enveloppen,
6438
page,page-id-6438,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Reclamecampagne

Een reclamecampagne is het opzetten van een reclameplan en -actie waarbij meerdere communicatiemiddelen tegelijkertijd worden ingezet met als doel om meer bezoekers of klanten naar uw bedrijf te genereren. Het is in feite een manier om een boodschap zo goed en duidelijk mogelijk over te brengen en het tot actie zetten van de doelgroep.

 

Hoe gaat Adams te werk?

Vooraf onderzoeken we het bedrijf en/of product van top tot teen en de doelstellingen die moeten worden bereikt. Om deze doelen te bereiken bedenken we een reclamecampagne die past bij uw bedrijf, het product en uw doelgroep. Bij het bedenken van een concept wordt er rekening gehouden met de identiteit van uw bedrijf, het product en met de doelgroep die we willen bereiken. Om de campagne zo goed mogelijk te laten functioneren stellen we een marketingplan op waarin we aantal stappen uitwerken:

– Bedrijfsanalyse,

– Productanalyse,

– Beschrijving van de doelgroep,

– Strategie,

– Bereiken van de doelgroep,

– Communicatiemiddelen,

– Budget,

– Actieplan en tijdschema.

 

Nadat we het marketingplan hebben is het nu tijd om de campagne op te zetten. Met onze team verzorgen wij uw campagne zorgvuldig vanaf het begin tot aan het einde van het gehele proces. We bereiden en ontwikkelen de gehele campagne voor, ontwerpen, bedrukken en verspreiden van de communicatiemiddelen, PR ondersteuning, en meting na de campagne voor de effectiviteit.

Advertentie

Het doel van een advertentie is meestal het promoten van een bedrijf, product, dienst of evenement. Een middel wat eerst vaker in de krant, op de straat of in een tijdschrift werd gebruikt, word nu meer ingezet op social media zoals Facebook of op websites. Daarom verdelen we adverteren in online en offline. Om een specifieke doelgroep te kunnen bereiken moet er ook specifiek worden geadverteerd. Reclamebureau Adams bedenkt en ontwerpt advertenties waarmee u uw doelgroep kunt bereiken met als doel het overbrengen van de juiste boodschap.

 

Reclamebureau Adams helpt u van idee tot realisatie en uitvoering om uw advertentie zo effectief mogelijk in te zetten en de gewenste doelstellingen te bereiken.

adamsreclame.nl - coaching

Startende ondernemers

Na lang wikken en wegen heeft u eindelijk besloten om eens voor uzelf te beginnen. U heeft een idee of u begint een bedrijf waar u al ervaring in heeft. Een eigen bedrijf starten vraagt veel van een ondernemer. En vooral in het eerste jaar. Als een startende ondernemer heeft u een duw nodig om de berg naar succes te klimmem. Reclamebureau Adams biedt alle startende ondernemers coaching aan om het bedrijf zo goed mogelijk te laten draaien. Vanaf de eerste dag, zelfs voordat u zich inschrijft bij de handelsregister (KvK), staan we al aan uw zij om u te helpen. Wij nemen samen met u alle stappen door waar u tegen op kunt lopen. Wat uw rechten en plichten zijn zoals het betalen van belasting, hoe regelt u een pand en hoe ziet die pand er weer uit. En natuurlijk waar wij gespecialiseerd in zijn: wat straalt uw onderneming uit tegenover de doelgroep. Maar nog belangrijker: wie is uw doelgroep eigenlijk en hoe bereikt u die? Voor antwoorden op al uw vragen heeft u een persoonlijke adviseur die u op weg helpt.   

Social Media

Social media zoals Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn en Instagram worden dagelijks door alle consumenten gebruikt. Heel veel bedrijven zien hier hun doelgroep in en richten zich ook op deze platform.

 

Wat heeft u aan social media?

We nemen Facebook als voorbeeld omdat deze media ook het meest wordt gebruikt. Met een Facebookpagina kunt u de merk- of naamsbekendheid vergroten, zoekresultaten verbeteren in Google dmv linken naar uw website, bestaande klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, nieuwe doelgroepen aantrekken of het bereik vergroten van uw doelgroep.

 

Hoe doen we dat?

Of u nu wel een Facebookpagina heeft of niet, wij helpen u deze media zo goed en effectief mogelijk te gebruiken. Wij zetten voor u deze pagina’s op en richten deze zodanig in zodat de bedrijfsidentiteit goed wordt overgebracht. Verder bespreken we  de doelstellingen die u wilt bereiken en natuurlijk het budget.

 

Bereiken van het gewenste aantal ”Likers”:

1000 likkers betekend niet dat u succesvol bezig bent op Facebook. Tenslotte moeten deze volgers of likers in actie komen zodat ze gebruik maken van uw diensten of uw producten aanschaffen. Het creative team van Reclamebureau Adams ontwikkeld de beste oplossing om deze doelen te bereiken.

Adverteren op facebook
SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Bij het ontwikkelen van uw website of webshop houdt Reclamebureau Adams altijd rekening met het feit dat het product zoekmachine vriendelijk moet zijn. Maar dat betekent nog lang niet dat uw website vanaf de eerste dag vindbaar is in Google. Een SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, bestaat uit verschillende onderdelen waarmee u vindbaarheid genereert op het internet.

Om de vindbaarheid van uw website optimaal te maken spelen de volgende punten belangrijke rol:

Zoekwoorden:

Google noemt het ’’Keywords”. Keywords zijn de woorden waarop u gevonden kunt worden, in ons geval is dat bijvoorbeeld: Reclamebureau.

 

Content:

Dit onderdeel is het belangrijkste deel in het SEO proces. De content van uw website oftewel de tekst dat op uw website. Niet alleen de tekst die uw bezoekers kunnen lezen maar vooral de META teksten wordt hierbij gecontroleerd en aangepast.

 

Linkbuilden:

Linkbuilden is de aandacht van Google trekken dmv andere websites zoals: Facebook, Blogger, Youtube, Startpagina enzovoort. Met linkbuilden zorgen we ervoor dat andere sites en link naar uw website bevat.

Presentatie, Promotie en Presenteren

Of u nu op een beurs staat of in een zaal voor een publiek, uw voorbereiding en presentatie moeten perfect zijn. Reclamebureau Adams verzorgd alle elementen die een rol spelen bij een presentatie. Het beeldmateriaal, voorbereiding van de presentatie, inrichting van de ruimte, inrichting van de beursstand, roll-up banners of meubels. Elk kleine detail wordt voor u onder de loep genomen en zorgvuldig uitgewerkt zodat uw stand de aandacht trekt van de bezoekers.

Reclamebureau Adams helpt u bij het presenteren van uw product of bedrijf.