Reclamebureau Adams | Development & Ontwikkeling
7445
page,page-id-7445,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
Over-Adams-Home

Mobiele Applicatie (App)

De komst van de smartphones en tablets brengen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet en het gedrag van de consument. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat mobiele applicaties steeds grotere rollen spelen in de marketing, campagnes en het dagelijkse leven. Zoals ieder bedrijf die aantal jaren geleden een website leek te hebben, lijkt ieder bedrijf inmiddels een app te hebben. Is dit wel nodig voor elke onderneming. Nee. Een mobiele applicaties is alleen maar geldverspilling wanneer het verkeerd wordt ingezet. Daarom ontwikkelen we doelgerichte applicaties voor organisaties en ondernemingen.

Hosting & Domein

Als u een website wilt opzetten heeft u een hosting, ofwel een schijf, nodig waar u uw website op kunt slaan. Daarnaast moet u een www. adres, ofwel een domeinnaam, registreren zodat uw website makkelijk vindbaar is. Als full service bureau bieden we natuurlijk ook hosting en domein aan. Wij bieden alleen hosting aan onze eigen klanten. Onze hostingpakket bestaat uit:

– 7500 MB Webruimte,

– 75 GB dataverkeer per maand,

– Incl. gratis domeinnaam. Keuze uit: .nl, .be, .de, .com, .net, .org, .info, .eu,

– Onbeperkt e-mail,

– Optimale monitoring van het systeem, zodat alle storingen direct worden opgelost,

– Altijd externe back-ups (maximaal 7 dagen oud).

Over-Adams-Home

Commercial, Animatie & Video

Een bedrijfsfilm of commercial is de ideale manier om uw bedrijf of product te presenteren. Reclamebureau ADAMS produceert bedrijfsfilmpjes, video’s, online commercials en animaties met als doel dat de kort en krachtige boodschap bij uw doelgroep binnenkomt. Met onze creative en professionele team bedenken en produceren we een film waarin uw bedrijf of product zo goed mogelijk gepresenteerd wordt.