Reclamebureau Adams | Reclamebureau Adams - Het full service reclamebureau van Nederland
Begin vandaag nog met uw eigen webshop.
reclamebureau, adams, reclameburo, reklame, flyer, poster, bedrukken, ontwerpen, kosten, goedkoop, nederland, tilburg, amsterdam, rotterdam, belgie, antwerpen, brussel, den, haag, utrecht, website, webshop, ontwikkelen, ontwikkelaar, drukkerij, advies, professioneel, communicatie, marketing, offerte, designer, visitekaartje, briefpapier, enveloppen,
7565
page,page-id-7565,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Begin vandaag uw eigen webshop

Alles wat u nodig heeft voor een succesvolle webwinkel

Met één van de webshop pakketten van Reclamebureau ADAMS heeft u al een goed begin. Wij hebben onze pakketten zo zorgvuldig samengesteld zodat u ook ECHT direct kunt beginnen met het verkopen van uw producten.Uit een diepgaande research in alle webshop aanbieders kwamen we tot conclusie dat u zo snel nog niet kunt beginnen met het verkopen van uw producten.

Wat er, na het afsluiten van een webshop contract, bij komt kijken is het echte werk wat veel aandacht en vakkundigheid nodig heeft. Juist hierbij hebben de startende ondernemers advies en hulp nodig. Daarom leveren wij onze webwinkels die echt kant en klaar zijn.

Onze webshops zijn basis SEO geoptimaliseerd, aantal categorieën en producten zijn geupload, en de gewenste betaalmethodes zijn voor u geïnstalleerd. Enige wat u nog hoeft te doen is het toevoegen van de inhoud zoals: producten, productinformatie, afbeeldingen ed. Maar ook hierbij helpen we graag een handje. Want wij gaan echt echt voor tevreden klanten. Tevreden klanten met een succesvolle webwinkel.

Als ondernemer staat u er niet alleen voor

ADAMS regelt de technische zaken voor u, zodat u zich bezig kunt houden met ondernemen

Adverteren op facebook

Een webwinkel beginnen. Hoe doe je dat?

Een webwinkel lijkt op het eerste gezicht makkelijk gedaan. Maar zo simpel is dat nog niet. Een webshop beginnen vraagt om goede aanpak en nauwkeurigheid. U weet wat u wilt verkopen of juist niet. Hoe ziet uw assortiment eruit? Hoeveel producten wilt u op uw website bieden ? Wat maakt u zo uniek, want u bent vast niet de enige op de markt. Heeft u al een fysieke winkel dan vragen we u om contact op te nemen zodat onze adviseurs u verder kunnen inlichten.

Wat komt er nog meer bij kijken?

Een webshop is meer dan een website waar online shoppers aankopen kunnen doen. Het is namelijk een onderneming. En wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het starten van je eigen bedrijf? De adviseurs van Reclamebureau ADAMS geven u GRATIS advies om al het werk achter de schermen geregeld te krijgen. Van inschrijving bij de KvK tot aan de marketing. Ons team is namelijk gespecialiseerd in het coachen van ondernemers. Of het nu gaat om een niet bestaande, nieuwe of bestaande ondernemingen. Hieronder staan een aantal punten die belangrijk zijn om goede start te kunnen maken:

– Inschrijven bij de Kvk en aanvragen van een zakelijke bankrekening,

– Het meest BELANGRIJKE onderdeel: uw belastingaangifte. Hoe regelt u dat?

– Maak een plan van aanpak,

– Waar koopt u de producten in en wat zijn de verkooprijzen?

– Wie is uw doelgroep en hoe bereikt u die?

– Wat is uw budget ?

– Hoe gaat u met een bestelling om en wat zijn de voorwaarden zoals levertijd?

Adverteren op facebook
Adverteren op facebook

Je webshop inrichten en beheren

Zoals we ook eerder hebben aangegeven heeft u maar een kans om uw bezoeker goed welkom te heten en indruk te maken. Een succesvolle webshop vraagt om een creatief en gebruiksvriendelijke ontwerp. Ongeacht het pakket dat u aanschaft helpen en adviseren we u om uw webshop zo goed mogelijk in te richten. Met het eenvoudige CMS systeem kunt u gemakkelijk producten toevoegen of wijzigingen brengen aan de teksten en prijzen. Alle andere zaken regelen wij voor u zodat u zich alleen bezig houdt met uw onderneming.

Starten met verkopen

Eindelijk is het zo ver! Uw webshop staat online, producten zijn op voorraad en alles is netjes geregeld. En nu komt het onderdeel waar we er voor hebben gewerkt. Namelijk “verkopen”. De promotie van uw webshop is niet zomaar iets. Dat producten zichzelf niet verkopen weet iedereen. Uw doelgroep, die wij inmiddels voor u hebben onderzocht, moet weten dat uw webshop bestaat en natuurlijk uw producten willen kopen. Er moeten acties genomen worden op het gebied van promotie. Welke strategie neemt u, een simpel advertentie of schakelt u de social media in. De adviseurs van Reclamebureau ADAMS staan klaar om u te helpen bij het promoten van uw webshop.

Adverteren op facebook